Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Garmin Edge 1050

Garmin Edge 1050: Prémiový cyklopočítač s vynikající obrazovkou a dlouhou výdrží baterie

Pokročilé funkce pro náročné cyklisty

Garmin Edge 1050 je nejnovější přírůstek do řady špičkových cyklopočítačů od společnosti Garmin. Je vybaven velkým, jasným dotykovým displejem, který je dobře čitelný i za přímého slunečního světla. Edge 1050 nabízí také až 20 hodin výdrže baterie na jedno nabití, což znamená, že cyklisté mohou absolvovat i ty nejdelší jízdy bez obav z vybití baterie.

Personalizovaný trénink a analýza jízdy

Kromě toho, že Edge 1050 poskytuje základní metriky jízdy, jako je rychlost, vzdálenost a nadmořská výška, nabízí také řadu pokročilých funkcí, které ocení nároční cyklisté. Patří mezi ně například personalizovaný trénink založený na historii tréninku a analýza jízdy, která pomáhá cyklistům identifikovat oblasti, ve kterých se mohou zlepšit.

Skupinové jízdy a navigace

Edge 1050 je také vybaven funkcemi, které usnadňují skupinové jízdy. Cyklisté mohou pomocí zařízení sledovat polohu ostatních jezdců ve skupině a komunikovat s nimi prostřednictvím zpráv na obrazovce. Edge 1050 navíc obsahuje podrobnou navigaci pomůže cyklistům najít nejrychlejší a nejbezpečnější trasy.

Závěr

Garmin Edge 1050 je prvotřídní cyklopočítač, který nabízí nekompromisní výkon, funkce a výdrž baterie. Jeho velký, jasný displej, personalizovaný trénink a pokročilé funkce navigace jej činí ideální volbou pro náročné cyklisty, kteří hledají ty nejlepší nástroje pro zlepšení svých výkonů.


Comments