Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bezoek Het Hart Van De Europese Democratie Het Europees Parlement

Bezoek het hart van de Europese democratie: het Europees Parlement

Ontdek de instelling die 500 miljoen EU-burgers vertegenwoordigt

Bezoek de grote vergaderzaal en het Parlamentarium in Brussel of Straatsburg

Het Europees Parlement, het hart van de Europese democratie, verwelkomt bezoekers in Brussel, Straatsburg en Luxemburg. Het Parlamentarium in Brussel, het grootste parlementaire bezoekerscentrum van Europa, biedt een adembenemend 360-gradenuitzicht over de stad en het Parlement.

Bezoekers kunnen het kloppende hart van Europa ontdekken in de grote vergaderzaal, waar Europarlementariërs uit alle EU-landen debatteren en wetten aannemen. In het Parlamentarium krijgen bezoekers een interactieve en meeslepende ervaring die de geschiedenis, de werking en de impact van het Europees Parlement op het dagelijks leven van burgers toelicht.

Voor wie meer wil weten over de Europese geschiedenis, biedt het Huis van de Europese Geschiedenis in Brussel een uitgebreide collectie van tentoonstellingen en artefacten. Bezoekers kunnen ook meer te weten komen over de processen voor het indienen van verzoekschriften en klachten bij het Europees Parlement.

Het Europees Parlement heet jaarlijks miljoenen bezoekers welkom. Of u nu een groep, een individu of een student bent, er is een breed scala aan opties om de werking van deze belangrijke instelling te verkennen en te begrijpen hoe deze uw leven beïnvloedt.

Bezoek het Europees Parlement en ervaar de democratie in actie

Een bezoek aan het Europees Parlement is een unieke kans om het hart van de Europese democratie te ervaren. Bezoekers kunnen niet alleen het historische gebouw en de iconische vergaderzaal bekijken, maar ook de mensen ontmoeten die werken om het leven van Europese burgers te verbeteren. Door het Europees Parlement te bezoeken, krijgt u een beter begrip van de Europese Unie en haar impact op uw dagelijks leven.


Comments